Jul & nyttårs hilsen fra oss på JBM PRODUCTS AS

Publisert av JBM Products as den

Til alle våre trofaste Kunder og Samarbeidspartnere/Leverandører gjennom 2019.

Vi vil med dette bidrag få ønske dere en riktig Gledelig Jul og Godt Nyttår!I år som i fjor, har vi valgt å gi en gave øremerket SUS avd Barn og Ungdom 3E4D.

Pengene ble i fjor blant annet brukt til å kjøpe VR briller. Litt for å få pasientene til på å tenke på noe annet enn all behandlingen de går gjennom.

Ifølge avdelingssykepleier Berit H. Kyllevik vil de i år bruke pengene på gaver til barn og unge som har vært gjennom prøver og undersøkelser. I tillegg har de søkelys på søsken til kronisk syke barn som er ofte innlagt. Hun forteller om litt ulike behov, og at det er kjekt å ha mulighet å kjøpe inn litt forskjellig etter hvert. De minste liker gjerne Lego, Playmo, gassballonger etc. Ungdommene kan gjerne bli glad for å få kapser, drikkeflasker, spill og bøker. Vi ønsker å gi støtte til at pasientene kan oppleve noe som får tankene bort fra sykdom en stund, gi dem oppmuntring og forhåpentligvis smil og en litt bedre dag.

Til Våre Fantastiske Kunder og Leverandører: vi kunne ikke gitt dette bidraget uten Dere – Tusen Takk for fabelaktig samarbeid i året som gikk! La oss bygge videre sammen, Husk Dere er alle like viktige for oss på JBM Products AS og la oss fortsette å styrke hverandre i årene som kommer!! Sammen kan VI bare bli sterkere og bedre i ett stadig hardere marked!!

Hjertelig hilsen vår lille, men veldig dyktige gjeng på:

Husk: JBM er sterke, men med våre Gode Kunder og Dyktige Leverandører – blir vi enda sterkere og dyktigere!!

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder