Julehilsen 2022 – Kjære kunder og leverandører!

Publisert av JBM Products as den

Kjære kunder og leverandører!

Da nærmer julen seg med stormskritt, og de fleste av oss jobber med siste innspurt, både privat og i jobbsammenheng.

Ikke alle som har denne muligheten dessverre – derfor har JBM Products AS i år valgt å støtte Ønske Transporten med kr 15000,-.

Ønske Transporten er en frivillig organisasjon som bidrar når sykdom eller funksjonshemming står i veien for gode opplevelser. Hensikten er å gi økt livsutfoldelse for mennesker som opplever sosial avgrensing grunnet alvorlig sykdom og/eller funksjonsnedsettelse. Eksempel: en alvorlig syk far – ønsker å se sin sønn spille fotballkamp. Ei alvorlig syk mor – ønsker å oppleve prekestolen i siste fase av livet. Typisk noe Ønske Transporten kan hjelpe med, slik at det er forsvarlig og trygt. Se gjerne innom www.onsketransporten.no for mer informasjon.

JBM håper at vårt bidrag kan være med å løfte disse litt, man vet aldri når plutselig livet snur og man selv kan behøve en slik hjelp.

Se julehilsen: Jul 2022
(artikkelen fortsetter under bildet)

2022 har vært ett utfordrende år med store økninger i priser på råvarer, energi og gass. Dette gjenspeiler seg i ett større variert prisbilde. Gjør vårt ytterste for å holde kostnader nede for Dere, sammen med våre leverandører.

Utsiktene fremover ser fortsatt bra ut, vi tenker stadig på hvordan vi kan yte enda bedre service, siste investering var sveiseroboter – disse har vi fortsatt kapasitet til oppdrag i, men kompetansen internt blir bedre og bedre på disse.

Neste investering har vi ikke landa helt enda. Vi har drøftet en ny sveisemetode som kan gjøre tynnplatesveising enda raskere, finere og effektivt. Dere vil få informasjon når det foreligger nyheter om dette😊

Vil med denne mail ønsker alle en riktig God Jul og Godt Nyttår – Ser frem til videre samarbeid! 😊

Mvh
Alle oss på JBM Products AS

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder