Julehilsen 2023 – Til alle våre gode samarbeidspartnere, kunder og leverandører

Publisert av JBM Products as den

Også i år velger vi å gi en gave til en nærliggende organisasjon som vi ønsker å støtte. Valget falt på Bypresten i Sandnes. Grunnen til at vi ønsker å støtte disse er deres forebyggende arbeid blant elever ved Gand og Vågen videregående skole, i tillegg til arbeidet blant rusavhengige i Sandnes. Deres hovedfokus er på mennesker som sliter med rusproblematikk, på kontakt, oppfølging, samtaler, aktiviteter og praktisk hjelp. Arbeidet i videregående skole består i å gi elevene et samtaletilbud hvor stort og smått kan tas opp. De ønsker å være en rusforebyggende instans med fokus på livsmestring. Se gjerne innom www.bypresten.no Vi i JBM heier på dere!

Jbm har hatt ett strålende år med full rulle i produksjonen. Vi er veldig takknemlige for at Dere velger oss som samarbeidspartner på Dere prosjekter. Som tidligere nevnt jobber vi med en spennende teknologi innenfor sveis, vi har kommet litt lenger enn sist jul og håper vi kan vise dette frem iløpet av 2024. Vil også nevne at vi har 2 stk sveiseroboter ( 1 stk med TIG metode og 1 stk med MIG/MAG metode) som har ledig kapasitet. Kom gjerne med utfordringer her. Serier på 10 stk og oppover kan være lønnsomt for Dere.

Vi vil takke dere for strålende samarbeid gjennom året, og ser frem til å finne gode løsninger sammen også i 2024.

Gledelig jul, og riktig godt nytt år!

Mvh
Alle oss på JBM Products AS

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder