Julehilsen 2021 – JBM Products AS

Publisert av JBM Products as den

Julehilsen 2021 fra oss i JBM Products AS

Til våre trofaste kunder og leverandører.

Vi vil med denne gaven få ønske dere alle en gledelig jul, og et riktig godt nytt år. I år har vi valgt å støtte Frivilligsentralen på Klepp med 12250 kr.

De gjør en fantastisk jobb og står på, for å gjøre hverdagen til mange lysere. De har blant annet Treffpunkt for eldre hjemmeboende, som vi har valgt å støtte i år. Dette er en møteplass, hvor de kan treffes for et godt måltid mat og sosial hygge. Det er et aktivitetstiltak for å motvirke ensomhet og passivitet. Vi heier på disse, og håper vårt bidrag kan gi ekstra glede og kos for de som er på Treffpunktet.

Så, våre fantastisk kunder og leverandører: Vi kunne ikke gitt dette bidraget uten dere. Tusen takk for strålende samarbeid i 2021. Husk dere er alle like viktige for oss på JBM. La oss fortsette å styrke, og gjøre hverandre bedre i årene som kommer!

Hjertelig hilsen vår lille og dyktige gjeng på:

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder