Julehilsen 2020 fra oss i JBM Products AS

Publisert av JBM Products as den

Til alle våre trofaste kunder, samarbeidspartnere/leverandører og følgere gjennom 2020.

Julehilsen 2020

Vi vil med denne gaven få ønske dere alle en riktig gledelig jul, og de beste ønsker for det nye året!

I år har vi valgt å støtte Varmestuens Venner.

Er det noe dette annerledesåret har lært oss, så er det kanskje det at vi må ta vare på hverandre. Varmestuens Venner er et lavterskeltilbud for rusmisbrukere i Stvanger og omegn. Her blir de møtt som medmennesker, har muligheter for å få mat, klær og gjerne en dusj.Varmestuens Venner skal også i år arrangere julefeiring for de av oss som sliter med rus, gjerne ikke har fast bolig, og som av ulike grunner kanskje ikke ser så lyst på jula. Vårt ønske er å støtte denne julefeiringen. Vi vil gjerne gi et bidrag; med ønske om at denne jula skal gi glede, være et lyspunkt og gi håp.

Til Våre Fantastiske Kunder og Leverandører: vi kunne ikke gitt dette bidraget uten Dere – Tusen takk for strålende samarbeid i året som har gått! La oss bygge videre sammen. Husk Dere er alle like viktige for oss i JBM Products AS, la oss fortsette å styrke hverandre i årene som kommer! Sammen kan vi bare bli sterkere og bedre i ett stadig hardere marked!!

Last ned julehilsen som PDF-fil.

Hjertelig hilsen vår lille, men veldig dyktige gjeng på:

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *